Lumea Cafepedia
Despre noi
Locatii
Meniu
EVENIMENTE
Galerie foto
Galerie video

 
        Petrecerea ta in Cafepedia
Vino impreuna cu toti prietenii tai sa-ti organizam cea mai tare petrecere la Cafepedia. Numai la noi distractia e maxima!

afla mai multe...

        Esti priceput? Canta cu noi!
Prietenii iti spun ca te pricepi la cantat? Vino si convinge-ne, iti vom darui aplauzele noastre indiferent de evolutie!

afla mai multe...

Newsletter event
Nu ratati cele mai reusite evenimente realizate in cafenelele din Bucuresti si din tara, abonati-va la newsletter si aveti sansa sa primiti invitatii.
 

    Locatii
Cafepedia Alba Iulia

Piata Alba Iulia nr. 2 - Bucuresti
0728-853854

Program: 08:00-24:00

Un lounge cafe clasic. Primul din retea, deschis pe data de 24 iunie 2006 in piata Alba Iulia. Inca de la inceput, prin sloganul "biroul tau mobil", aceasta cafenea a devenit un loc de intalnire pentru toti cei care aveau de facut o afacere in zona, pentru bancherii din jur, precum si pentru toti cei care seara, doreau sa se bucure de o atmosfera frumoasa si linistita, de sunetul placut al unui pian sau de muzica buna. Aceasta cafenea a fost prima din retea si de la ea putem spune ca a plecat ceea ce astazi se numeste reteaua de cafenele Cafepedia. O frumoasa terasa completeaza atmosfera boema a acestei cafenele.
Cafepedia Romana

Str. Pictor Verona nr.2, Bucuresti
Tel: 0721 102 101

harta

Program: 8am - ultimul client

Fara discutie, una dintre cele mai frumoase cafenele din oras, situata intr-o locatie de exceptie, pe strada pictor Arthur Verona nr 2, vis a vis de restaurantul La Mama. O vila clasica, excelent renovata de o echipa de arhitecti si constructori de exceptie. Cafeneaua se desfasoara pe trei niveluri diferite: cafeneaua clasica cu o frumoasa terasa la parter, party lounge la etajul 1 si un nou concept dezvoltat de curand, Sufragerie, la mansarda. Aici, in fiecare seara poti spune ca se intampla ceva: piano cafe concert, evenimente After Work, petreceri private sau concerte de jazz, blues. Si nu numai...!

 

Aceasta cafenea pe care noi o mai numim si cafenea eneniment iti da posibilitatea ca in orice moment al saptamanii sa fii uimit: petreceri, muzica live, degustari de vin, coniac, whisky, intamplari fashion, DJ

Cafepedia Iasi

Moldova Mall

str Palat nr 1

0735 930 591

Program: 08:00-24:00

Deschisa pe 29 iulie 2009 a devenit 5 luni mai tarziu conform saitului portalului Iasi4u cea mai bun acafenea din Iasi. Situata la parterul Centrului Comercial Moldova Mall, dar independenta de acesta, cu o frumoasa terasa  in fata, un design care combina clasicul lemnului cu un tapet de matase si candelabre comandate special facand din aceasta cafenea un loc pe care nu stii de ce, dar nu te mai poti desparti.